MaM - taskulliset liivinsuojat/ lämmittimet pari

€12,10

MaM® liivinsuojat/rinnanlämmittimet ovat luonnollinen vaihtoehto kertakäyttöisille suojille. MaM®-suojat ovat muotoonommeltuja ja uudenlaista täyttömallia. Suojat on tehty pehmeästä merinovillafleecestä ja silkkisen tuntuisesta bambutrikoosta.

Nännin alueella ei ole hankaavia saumoja ja suojissa on tasku, johon voidaan laittaa merinovillainen insertti yön ajaksi tai suojaamaan kylmältä. Taskussa voi myös pitää muita omavalintaisia imuosia varmuuden lisäämiseksi.

Bambu on luonnollisesti antibakteerinen materiaali, jossa on hyvin miellyttävä tuntu ihoa vasten. Villa on erittäin imukykyistä ja hengittävää, joten MaM®-liivinsuojat antavat ihon hengittää pitäen rinnat samalla lämpiminä. Tämän katsotaan edistävän verenkiertoa ja ehkäisevän rintatulehduksia ja tukoksia maitotiehyeissä. Villa estää luonnostaan myös erilaisten hajujen muodostumista.

Bambun ja villan antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta MaM®-suojia ei tarvitse pestä jokaisen käyttökerran jälkeen. Suojat voidaan ripustaa tuulettumaan käytön jälkeen, jolloin käytössä voi olla toinen pari. Villan sisältämä luonnollinen lanoliini pitää suojat hygieenisinä. Suojien säännöllinen lanoliinihoito on suositeltavaa.

Kokovaihtoehdot: A-C ja C+

Materiaali: päällikangas ja insertti 100% merinovillafleeceä ja vuori 100% kevyttä bambuneulosta

Lisää koriin:


Valitse:Tämä tuote on tullut valikoimiimme keskiviikko 13 helmikuu, 2008.

IP osoitteesi: 3.93.75.30
Copyright © 2019 Vekaravintti. Powered by Zen Cart