Carriwell Säädettävä tukivyö/Adjustable Support Belt

€18,00  €9,00
Säästä: 50%

Säädettävä tarratukivyö vähentää huomattavasti tai jopa estää kokonaan alaselän särkyjä tukemalla hellävaraisesti alavatsaa ja mahdollistamalla siten paremman ryhdin. Kokonaan säädettävä tukivyö on äärimmäisen mukava ja mukautuu täsmälleen sinun tarpeisiisi.

Helppo pukea ylle, kokonaan säädettävä. Voidaan käyttää huomaamattomasti vaatteiden alla. Leveä, elastinen ja pehmeä tukivyö ei koskaan painaudu herkkään ihoon. Leveä vyö tukee hellävaraisesti vauvamasua lievittäen painetta alaspäin. Vyön antama tuki vähentää painetta juuri tietyillä epämukavalta tuntuvilla alueilla alaselässä.

Selkäsäryt ovat erittäin yleisiä raskauden aikana. Ne johtuvat muutoksista kehossasi sekä valmistautumisesta synnytykseen, jolloin nivelsiteet pehmenevät ja painosi nousee. Selkälihastesi täytyy tukea ylimääräistä painoa – tästä syntyy helposti alaselän kipuja.

Carriwellin säädettävä tukivyö on johtavan kätilön, Sisar Lilianin testaama. Sen on todettu vähentävän merkittävästi nivelsiteiden särkyä, selkävaivoja ja painetta alavatsan seudulla raskauden aikana.

Materiaali: 60% polyesteri, 20 % polyamidi, 20 % kumi.
Koot ovat L-XL

Lisää koriin:


Valitse:Tämä tuote on tullut valikoimiimme tiistai 24 toukokuu, 2011.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös...


IP osoitteesi: 3.228.24.192
Copyright © 2019 Vekaravintti. Powered by Zen Cart