Kyltti matkalle mukaan/TAAPEROKYLTTI 3-in-1

€5,95

TAAPEROKYLTTI 3-in-1

Jos lapsi eksyy, karkaa tai katoaa, tietää häntä auttava aikuinen heti minne soittaa..”

Taaperokyltti on tärkeä ja hyödyllinen apuväline jokaisen lapsiperheen matkoille ja arkeen. Taaperokyltissä vanhemman yhteystiedot kulkevat siellä missä niitä saatetaan eniten tarvita- aina lapsen mukana! Taaperokyltti on pieni kooltaan, mutta siitä saattaa olla suurensuuri apu jos pieni lapsi eksyy vanhemmistaan. Kyltin voi kiinnittää mukana tulevalla palloketjulla lapsen vaatteisiin – housun lenksuun, napinläpeen tai vetoketjuun – tai pujottaa vaikkapa suoraan kengännauhaan tai laittaa sellaisenaan taskuun.

Tämä kolmiosainen Taaperokyltti on kesän uutuustuote. Uuteen Taaperokylttiin voit itse täydentää oman puhelinnumerosi ja se on sen jälkeen heti käyttövalmis! Tarjoamme tuotteelle myös nopean toimitusajan, se lähetetään varastoltamme sinulle aina 48h kuluessa tilauksestasi*.

Taaperokyltti tulee näppärässä kolmen kappaleen paketissa. Kappaleet napsahtavat helposti irti toisistaan ja niissä jokaisessa on erillinen kirjoituspinta puhelinnumeroita varten. Kirjoituspintaan voi kirjoittaa joko vedenkestävällä tussilla tai tavallisella kuulakärkikynällä. Kynän jälki kestää pinnassa hyvin, eikä suttaannu.

Kyltit valmistetaan biohajoavasta muovista. Materiaali on ohutta ja taipuisaa, mutta käytössä kestävää ja erityisen laadukasta. Tuote kestää hyvin myös roiskeita, joten sitä voi käyttää huoletta myös rannalla ja vesipuistossa. Kylttien pinta on kauniin mattaviimeistelty ja kylteissä on värillinen painatus. Kylteissä seikkailevat suloiset hahmot ovat Kirsti Pusan kuvittamia.

Voit valita suosikkisi neljästä kauniista väristä ja kolmesta kieliversiosta. Kolmen kyltin paketti on näppärän kokoinen kuljettaa myös mukana vaikkapa lompakossa- joten on loistava idea tilata yksi käyttöön ja toinen varalle lompakkoon. Näitä tarvitaan aina!

Tekstit kylteissä ovat seuraavat (kaikissa kylteissä aina kolme eri tekstiä):

Suomi: – Jos eksyn, soittaisitko: – Vanhempani: – Tämän laukun omistaa:

Englanti: – If I am lost, please call: – My parents: – This luggage is mine:

Ruotsi: – Om jag går vilse, ring: – Mina föräldrar: – Det här är min väska:

Tarkat tuotetiedot:

Pakettiin sisältyy 1 kortti (koko: 86mm x 54mm), josta taittamalla irtoaa kolme erillistä pientä kylttiä. Kolme pientä kylttiä ovat kukin mitoiltaan 3cm x 5,4 cm. Materiaalin paksuus on 0,7mm,

Voit valita joko sinisen, pinkin, vihreän tai keltaisen kortin joko suomen- englannin tai ruotsinkielisenä.

Kätevät nimikyltit takaavat, että lapsella on yhteystiedot mukanaan Kätevä nimikyltti on helppo kiinnittää palloketjun avulla Lisäksi kauppaan kuuluu 3kpl kuvanmukaisia palloketjuja, joilla Taaperokyltin voi kiinnittää haluamaansa paikkaan. Palloketjuissa on napakka kiinnitysmekanismi ja ne voi avata ja sulkea uudelleen.

Lisää koriin:


Valitse:Tämä tuote on tullut valikoimiimme tiistai 04 syyskuu, 2012.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös...


IP osoitteesi: 54.161.31.247
Copyright © 2019 Vekaravintti. Powered by Zen Cart