Mamma Pads silikoninen rinnan/liivinsuojus 2 kpl

€31,00  €21,70
Säästä: 30%

• Käytännössä täysin näkymätön rinnansuojus
• Voit vihdoin nukkua ilman rintaliivejäv • Täysin huomaamaton vaatteiden alla
• Miellyttävä, ei-nestettä imevä

Huom! Pakkauksessa olevan ohjeen mukaan Mamma Pads liivinsuojat tulee pestä kiehuvassa vedessä ennen käyttöönottoa.
Tämä toimenpide ei ole välttämätön, mutta voit sen vapaasti tehdä. MAMMA PADS SILIKONISIA LIIVINSUOJIA EI TULE PITÄÄ KIEHUVASSA VEDESSÄ MINUUTTIA KAUEMPAA!!

Alkajaisiksi pieni vinkki

-Mamma Padsia voidaan käyttää monessa eri tilanteessa: yöllä nukkumiseen ilman rintaliivejä, iltapuvun alla, urheilussa (esim. juoksussa ja vauvauinnissa jne.) -Voidaan käyttää 50-100 kertaa riippuen kuinka hyvin Mamma Padsia huolletaan.

(Pesuohjeet: lämmin vesi ja ph-neutraali saippua. Kuivaus: ilmakuivaus. Ei saa hangata esim. pyyhkeeseen) Joku on voinut käyttää imetyssuojaa jopa koko imetyksen ajan.

Kokeneet äidit tietävät sen ja monet kätilöt jakavat tätä vinkkiä eteenpäin: jos toinen rinnoista tuottaa
maitoa liikaa imetyksen aikana, voit estää maidon tulon painamalla kevyesti rintaa sisään sormellasi.
Tämä yksinkertainen refleksi miltei aina auttaa ja muodostaa perustan pienelle vallankumoukselle:
sen sijaan että kerättäisiin ”vuotavan” äidin maitoa maidonkerääjiin, yksinkertainen silikonisuojus
voi väliaikaisesti sulkea hienot maitotiehyet painamalla nänniä sisään. Suojuksen poistamisen
jälkeen tiehyet aukeavat taas ja maito voi valua täysin normaalisti imetyksen aikana.

Helppo ja miellyttävä käyttö

Hyvin ohuen lääketieteellisen liimautuvan pinnan ansiosta, hengittävä silikoninen rinnansuojus pysyy
paikoillaan ihan itsestään. Tarttumapinnan alla on pehmeän high-tech silikonisuojus, joka muotoutuu käytännössä kaikenmuotoisiin rintoihin. Pintajännityksen vuoksi suojus muodostaa kevyen paineen, joka painaa nännejä tasaisen varmasti sisäänpäin. Hengittävät silikonisuojukset ja tarttuva materiaali sen pinnassa luovat ällistyttävän käyttömukavuuden. Silikoni mahdollistaa kaasujen ja hapen luontaisen vaihtumisen ihonkaltaisella tavalla. Tätä periaatetta käytetään esimerkiksi silikonisissa piilolinsseissä, jotka on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön. Saman tien kun suojukset ovat paikoillaan, ne tuntuvat täysin luonnollisilta ja ovat käytännössä täysin huomaamattomat.

Innostava teknologia
• Synnyttää kevyen paineen ja estää maidon valumisen
• Mukautuu ihoon erinomaisesti
• Kestävä tarttumapinta
• Myrkytön lääketieteellinen apuväline

Monia vakuuttavia hyötyjä

Kun rinnansuojukset ovat laitettu paikoilleen, ne ovat käytännössä täysin huomaamattomat. Tämä miellyttävä käyttömukavuus on ylivertainen perinteisiin rinnansuojuksiin. Vaatteiden alla ne ovat miltei täysin näkymättömät – todella lyömätön ominaisuus silloin kun haluat pitää tiukkoja T-paitoja tai iltapukuja. Ainutlaatuinen etu on myös se, että voit nukkua silikoniset suojukset päällä ilman rintaliivejä. Kestävän tarttumapinnoitteen ansiosta, Mamma Pads –rinnansuojukset ovat myös hyvin edulliset käyttää – suojukset voidaan vain helposti puhdistaa joka käytön jälkeen saippualla ja lämpimällä vedellä, ja käyttää sen jälkeen taas uudestaan useita satoja kertoja. Tämä on hyvä säästövinkki!

Entä jos tulee ongelmia?

Mamma Pads-rinnansuojukset luovat kaiken kaikkiaan kuivemman mikroilmaston, joka auttaa estämään tulehduksia tai hiivaa. Mitään negatiivista vaikutusta maidontuotantoon ei ole, koska vauva juo suuria määriä maitoa säännöllisesti. Theraline Mamma Pads sulkee rinnassa olevan maitohanan aivan samalla tavalla, kuin minkä pystyt tekemään sormella, kääntäen nännin "kiinni".
Nänni ei sulkeudu kokonaan, eli maidontuotanto ei lopu, käyttö on siis täysin turvallista. En suosittele kuitenkaan Mamma Padsin käyttö sinulle, jolla on alttiutta rintatulehduksille.
Myös jos maidontuotantosi on poikkeuksellisen voimakasta ei ole suositeltavaa, että maidon tulo rinnasta estetään.

Lisää koriin:


Tämä tuote on tullut valikoimiimme perjantai 08 helmikuu, 2013.

IP osoitteesi: 54.196.5.6
Copyright © 2018 Vekaravintti. Powered by Zen Cart