MaM ECOFIT -kestositeet MINI 4kpl moniväri

€19,90

MaM-kestositeet ovat ohuita, pehmeitä ja hellävaraisia iholle: ne hengittävät ja ehkäisevät siten erilaisten iho- ja hiivaongelmien muodostumista.Myös pikkuhousun suojaksi.
Paketissa neljä väriä:oranssi, keltainen, punainen ja turkoosi.
Paketissa kaikki samankokoisia pikku siteitä.

Mini-siteet on tarkoitettu niukkaan vuotoon, kuukautisten alkuun ja loppuun sekä kuukautiskupin käyttäjille.

Hengittävien kestositeiden käyttö saattaa ehkäistä erilaisten iho- ja hiivaongelmien muodostumista. Mini-siteet on tarkoitettu niukkaan vuotoon, kuukautisten alkuun ja loppuun sekä kupin käyttäjille; Regular-siteet sopivat normaaliin ja Regular Plus -siteet runsaampaan vuotoon. Maxi/Night-siteet on suunniteltu yökäyttöön ja synnytyksen jälkivuotoon.

MaM-siteiden "all-in-one" -koostumuksen ansiosta niiden käyttö ja pesu on helppoa, eikä siteissä ole ylimääräisiä osia, kuminauhoja tai taskuja, jotka aiheuttaisivat ohivuotoja. MaM-siteet ovat sekä ohuita että imukykyisiä ja imuosat on ommeltu siteisiin porrastaen, jolloin siteiden päätyihin ei synny ylimääräistä paksuutta, joka voisi painaa, hiertää tai näkyä housujen läpi. Kaikissa siteissä on kaksi pientä kestävää nylonnepparia, joilla siteiden leveyttä voi säätää.

Materiaali: Ihoa vasten 100 % ekopuuvilla, imuosina 380 g/m2 esipesty bambuviskoosifleece, kosteussulkuna ohut PUL ja alapinnalla ryhdikäs kudottu ekopuuvilla ja liukumaton polyesterimokka.

Lisää koriin:


Valitse:

VäriTämä tuote on tullut valikoimiimme keskiviikko 13 helmikuu, 2008.

IP osoitteesi: 54.161.31.247
Copyright © 2019 Vekaravintti. Powered by Zen Cart