Milestone Baby card/kortit ruotsinkielinen

€19,90

Ihanat kortit vauvan syntämästä 1 vuoden ikään saakka!
Joko odotat lasta tai sinusta on juuri tullut vanhempi niin Milestone-korttien avulla voit ikuistaa vauvasi suuret hetket ja muistella niitä kun vuodet kuluvat.

Milestone- kortit painetaan ekologisella ja myrkyttömällä musteella
FSC- paperille. Ne on suunniteltu Hollannissa ja painettu Belgiassa.

KORTIT

Pakkauksessa on 30 korttia:
12 tapahtumakorttia: tänään hymyilin, nukuin koko yön, kierin ympäri, söin kiinteitä ruokia, istuin, sain ensimmäisen hampaan, sanoin isä, sanoin äiti, ryömin, seisoin ja kävelin ensimmäistä kertaa sekä lisäksi tyhjä kortti, johon voit kirjata oman tapahtuman :) 16 ikäkorttia: tänään olen 1,2,3,4,6,8,10 ja 12 viikkoa. Tänään olen 4,5,6,7,8,9,10 ja 11 kuukautta ja tänään on ensimmäinen syntymäpäiväni :)

KUVAN OTTAMINEN:

Aseta kortti vauvasi viereen tai (kun vauva kasvaa ja yrittää napata sen) pidä korttia hänen vieressään. Yritä saada sekä kortti että vauvasi keskipisteeksi pitämällä heitä saman etäisyyden päässä linssistä. Ole varovainen salaman kanssa. Luonnonvalossa saat parempia kuvia ja se on myös lapsellesi parempi.

VINKKEJÄ:

Laatikko ja kortit eivät ole leikkikaluja. Kun et käytä niitä niin ne on paras säilyttää ne lapsesi ulottumattomissa.
Muista varmuuskopioida kuvasi säännöllisesti.
Saatavana myös suomenkielisenä!

Milestone Baby Cards förpackning innehåller 30 st. vackert illlustrerade kort, som fotograferas tillsammans med barnets första leendet, första stegen, första orden och 25 andra magiska ögonblick.
Fyll helt enkelt i datumet och ta en bild av barnet tillsammans med kortet - så blir dina bilder av barnet verkligt oförglömliga.
Bilderna är trevliga att sända till dina nära och kära korterna har svensk text

Lisää koriin:


Valitse:

VaihtoehtoTämä tuote on tullut valikoimiimme torstai 23 tammikuu, 2014.

IP osoitteesi: 34.236.190.216
Copyright © 2019 Vekaravintti. Powered by Zen Cart