MaM ECOFIT -kestositeet REGULAR Plus 3kpl musta

€24,00

MaM-kestositeet ovat ohuita, pehmeitä ja hellävaraisia iholle: ne hengittävät ja ehkäisevät siten erilaisten iho- ja hiivaongelmien muodostumista.

Regular Plus -siteet on tarkoitettu runsaampaan vuotoon.

Siteet on valmistettu parhaista mahdollisista materiaaleista: luomupuuvillainen interlockneulos tuo käyttömukavuutta, pehmeä bambufleece erinomaisen imukyvyn, ohut, hengittävä kosteussulku varmuutta, ja kudottu luomupuuvilla sekä polyesterimokkaraita pitävät siteet varmasti paikoillaan. MaM-siteiden "all-in-one" -koostumuksen ansiosta niiden käyttö ja pesu on helppoa, eikä siteissä ole ylimääräisiä osia, kuminauhoja tai taskuja, jotka aiheuttaisivat ohivuotoja. MaM-siteet ovat sekä ohuita että imukykyisiä ja imuosat on ommeltu siteisiin porrastaen, jolloin siteiden päätyihin ei synny ylimääräistä paksuutta, joka voisi painaa, hiertää tai näkyä housujen läpi. Kaikissa siteissä on kaksi pientä kestävää nylonnepparia, joilla siteiden leveyttä voi säätää.

Suosittelemme pesua 60 asteessa kylmällä esipesulla. Valkaisu- ja huuhteluaineiden käyttö ei ole suositeltavaa ja puolikas pesuaineannos riittää. Siteiden huuhtelu kylmässä vedessä heti käytön jälkeen ehkäisee tahroja.

Lisää koriin:


Tämä tuote on tullut valikoimiimme keskiviikko 13 helmikuu, 2008.

IP osoitteesi: 3.88.220.93
Copyright © 2019 Vekaravintti. Powered by Zen Cart