Aurinkolasit RKS Explorer (Toddler 2+) Black/Red

€25,00

Aurinkolasit Real Kids Shades Explorer - kunnon aurinkolasit myös lapsille! Aurinkolasit Real Kids Shades Explorer ovat lapsille tarkoitetut aurinkolasit, jotka pysyvät päässä niskan takaa kulkevan nauhan ja joustavien sankojen ansiosta. Turvallisten ja erittäin kestävien aurinkolasien sangat on tehty joustavasta, kumimaisesta materiaalista. Nämä aurinkolasit kestävät monessa menossa rikkoutumatta ja ne voi huoletta antaa lapsen omiin käsiin.

Aurinkolasit Real Kids Shades Explorer - ominaisuuksia:
Materiaali, kehykset: Kehykset joustavaa, kumimaista materiaalia, joka kestää lasten käyttöä. Niskanauha voidaan irroittaa.
Materiaali, linssit: Iskunkestävä linssit polykarbonaattia, joka suojaa 100-prosenttisesti auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä.
Soveltuvuus: noin 2-4 vuotta. Lasien leveysmitta ohimon kohdalla 10,5 cm.
Suojaathan lapsesi silmät auringolta?
Lasten silmien suojaaminen auringolta on äärimmäisen tärkeää, sillä lasten silmät ovat herkempiä auringon säteilylle ja voivat vahingoittua aikuisen silmiä helpommin. Auringon vaurioittamat silmät eivät palaudu koskaan. Kirkkaalle auringolle altistuminen lisää riskiä sairastua kaihiin, silmänpohjan surkastumiseen sekä aikaansaada erilaista haitallista liikakasvua silmässä. Muistathan, että aurinko heijastuu moninkertaisena lumen ja veden pinnasta.

Lisää koriin:


Tämä tuote on tullut valikoimiimme sunnuntai 01 helmikuu, 2015.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös...


IP osoitteesi: 54.82.99.169
Copyright © 2019 Vekaravintti. Powered by Zen Cart