Carriwell Comfort Bra Pehmoimetysliivit

€16,00

MUUTAMA KOKO JÄLJELLÄ, OLE HYVÄ! RINNAN ALTA MITATTUNA YMPÄRYSMITTÄ M-KOOSSA ON N 67 CM, vähän jää vielä venymisvaraa! Mukavuus (comfort) on ensimmäinen sana, joka tulee mieleen kuvailtaessa näitä puuvillaisia, kevyitä tukiliivejä. Näitä monikäyttöisiä liivejä voidaan käyttää jo raskausaikana päivällä ja/tai nukkuessa sekä synnytyksen jälkeen imetysliiveinä. Nosta vain kangasta ja ala imettää.

Puuvillan suuri osuus pehmoimetysliivien materiaalissa lisää käyttäjän mukavuutta.

Kupit on suunniteltu erityisesti pitämään liivinsuojat paikoillaan. Leveä sporttityylinen takaosa tukee selän keskiosaa, mikä vähentää olkaimista aiheutuvaa painetta hartioihin.

Täydellinen käyttömukavuus: ei kaaritukia eikä hakasia, jotka voisivat tuntua epämukavilta herkissä rinnoissa.

Monikäyttöiset liivit: materiaali mukautuu rintojen kasvuun, mikä on tärkeää odotus- ja imetysliiveille, sillä naisten rintojen koko voi kasvaa kaksikin kuppikokoa eri raskauksien ja imetysten välillä.

Comfortit soveltuvat myös päiväimetysliiveiksi aina C- (ehkä jopa D-) kuppikokoon asti.

Comfort-pehmoimetysliivit eivät sisällä mm. luonnonkumia ollenkaan, joten ne sopivat allergisillekin.

Huom! Comfort Bra ei ole erityisen tukeva liivi. Jos tarvitset tukevamman toppimallisen liivin, valitse organic comfort bra tai Sport -liivi.

Comfort pehmoimetysliivit ovat osa Carriwellin pitkäaikaista klassikkomallistoa ja imetystukihenkilöiden suosittelemia imetysliivejä.

Materiaali: 60 % puuvillaa, 25 % polyamidia, 15 % elastaania.Väreinä musta tai valkoinen.Liivit ovat joustavat, eivät kovin napakat, jos epäröit kahden koon välillä valitse mieluummin isompi koko!!

Kokotaulukko:Conform Bra:n kokotaulukko

Lisää koriin:


Valitse:Tämä tuote on tullut valikoimiimme maanantai 25 helmikuu, 2008.

IP osoitteesi: 18.206.175.155
Copyright © 2019 Vekaravintti. Powered by Zen Cart