Slimy Factory Science mini kit 8+

€7,25

Tämä on hassu ja kiva muovailuaine jonka teet ihan itse:
Pakkauksen mukana tulee suomenkieliset ohjeet!
Tämä aine ei ole vielä päättänyt haluaako se olla nestettä vai kiinteää ainetta. Sinulla tulee olemaan todella hauskaa tämän ihmeaineen kanssa.

Mukaan tulee suomenkieliset ohjeet.
Esim Tarvikkeet:
• Maissijauhoa
• Vettä
• Elintarvikeväriä
• Kupin tai kulhon
1. Mitä ovat polymeerit?
Sana ”polymeeri” tulee Kreikkalaisesta sanasta polumeres, joka tarkoittaa ”sisältää useita osia”. Polymeerit ovat hyvin suuria molekyylejä, jossa useat pienet molekyylit eli monomeerit (mono tarkoittaa Kreikaksi ”yhtä”) ovat liittyneet toisiinsa kemiallisin sidoksin katalyyttien vaikutuksesta prosessissa.
2. Polymeerien ominaisuudet
Polymeerit ovat molekyylejä, jossa useat (vähintään 50 kpl) pienet molekyylit eli monomeerit ovat liittyneet toisiinsa. Polymeerit ovat pitkiä ketjuja joissa atomit ovat vierekkäin yhdistyneinä toisiinsa kuten tiilet seinässä.

Polymeerit jaetaan 3 ryhmään:
- Kestomuovit: Yleisesti kutsutut muovit ovat jalostusketjuihin liittyviä synteettisiä tuotteita. Nämä ovat helposti kierrätettäviä ja niitä voidaan sulattaa uudelleen. Muovilla on erilaisia teknisiä ominaisuuksia, kuten lujuus, vesitiiviys ja keveys.
- Termoplastinen: Termoplastisille muoveille on tyypillistä, että ne pehmenevät kuumennettaessa ja kovettuvat jäähdytettäessä. Ne sopivat uudelleenkäytettäviksi.
- Elastomeeri: Lateksi eli luonnonkumi on hyvin elastinen. Lateksia voidaan valmistaa myös synteettisesti pintaaktiivisilla käsiteltyjä monomeereja polymerisoimalla.

VAROITUS: Ei sovellu alle 8 vuotiaille lapsille. Käytettävä aikuisen valvonnassa.

Lisää koriin:


Tämä tuote on tullut valikoimiimme sunnuntai 25 lokakuu, 2015.

IP osoitteesi: 23.20.245.192
Copyright © 2018 Vekaravintti. Powered by Zen Cart