MM Kypärämyssy -merinovillaa 5-7v Innovator ruskea

€22,00  €11,00
Säästä: 50%

Tämä kypärämyssy on todella pehmeää ja miellyttävää merinovillaa ja aivan ihana päässä. Se suojaa pään lisäksi kaulaa, rintakehää ja yläselkää ja pysyy lapsen päässä "pyörimättä". Myssy on loistava sellaisenaan lauhalla kelillä ja sopii kerrospukeutumiseen, kun on kylmä ja pakkasta.
Valmistusmaa Kiina.
Kypärämyssy on miellyttävä myös nukkuessa, sillä takana oleva kuminauha on peitetty kokonaan villalla ja kaikki saumat ommeltu litteiksi. Venyvä materiaali istuu erimallisiin päihin aina yhtä hyvin. Myssy on myös vaikea lapsen itse ottaa pois pääästä ja heittää menemään.
Isoin koko menee jopa 7 vuoteen asti, joillain myös pidempään. Aivan ehdoton päähine!

Materiaali 100% merinovilla. Villa on käsitelty vauvat huomioon ottaen eli on täysin turvallista. Saattaa päästää väriä ensimmäisissä pesuissa, pesethän aina samanväristen kanssa.

Kiinnitä huomiota villavaatteidesi oikeanlaiseen hoitoon: Merinovilla on luonnostaan antibakteerista, se puhdistaa itse itseään. Tuuleta villatuotteita usein ja pese vain tarvittaessa villanpesuaineella tai oliiviöljysaippualla käsin tai koneessa villapesuohjelmalla, max. 30°C. Kevyt linkous sallittu, ei rumpukuivausta. Kuosittele kosteana ja tasokuivaa esimerkiksi froteepyyhkeen päällä. Älä kuivata villaa suorassa auringonvalossa tai muun erityisen kuuman lämmönlähteen kuten patterin vieressä. Säilytä villatuotteet tiiviissä muovipussissa silloin kun ne eivät ole käytössä ja suojaa ne koilta. Käsittele villatuotteet tarvittaessa villanhoitoaineella, joka palauttaa villan pehmeyden ja kosteuden imukyvyn.

Kolme yhdistelmäkokoa:

 • Charmer/Explorer noin 3-12/18 kk (todella pieni kasvoaukko eli jos lapsi yli puolivuotias ota isompi koko)
 • Adventurer/Conqueror noin 1-5 v.
 • Innovator 5v -n. 7 v.
 • Kypärämyssyjen suuntaa antavat koot:

  Charmer/Explorer: 3-12/18 kk (päänympärys n. 40-46 cm)

  Adventurer/Conqueror: 1/1,5-4,5/5 v (päänympärys n. 46-50 cm)

  Innovator 5-7/7,5 v (päänympärys n. 50/51-55 cm  Väreinä:ruskea, vadelma

  Ruskea

  Lisää koriin:


  Tämä tuote on tullut valikoimiimme lauantai 08 maaliskuu, 2008.

  IP osoitteesi: 35.175.200.4
  Copyright © 2019 Vekaravintti. Powered by Zen Cart