Villan- ja silkinpesuaine Sonett 1 l HAJUSTEETON

€10,80

Valmistaja: Sonett
Www: http://www.sonett-online.de
Maa: Saksa

Herkkäihoisille tai muuten hajusteettomia pesuaineita toivovalle tuotekehitetty erikoispyykinpesuaine. Tarkoitettu kone- ja käsinpesuun 40 asteeseen saakka. Kovahkoon veteen asti riittää 4,5 kiloisen pyykin pesemiseen 60 ml/koneellinen. Näin yhdestä pullollisesta saat pesuaineen peräti 17 koneelliseen.

Annostele ympäristöystävällinen pesuaine koneen pesuainelokeroon, ei suositella kaatamista suoraan kuivien tekstiilien päälle. Suositellaan lisäksi Sonett Pyykinhuuhteluainetta lisättäväksi koneessa olevaan huuhteluaineen lokeroon 40 ml koneellista kohden.

Käsipesussa 15-30 ml viiteen litraan vettä.

Pakkauskoko 1 l.

Valmistusaineet: saippuoitu oliivi-* ja rapsiöljy*, sokeritensidi, kasveista tislattu alkoholi (etanoli), elävöitetty vesi.

*= tarkkailtua luomutuotantoa

Tuotekuvaus:

Oliiviöljysaippua> 30% sertifioitu luonnonmukaisesti viljelty / sertifioitu biodynaaminen viljely
Sokeritensidi 5-15%
Rypsiöljysaippua 1-5% sertifioitu luonnonmukaisesti viljelty
Kasvipohjainen alkoholi (etanoli) 1-5%
Sitraatti <1%
Elävöitetty vesi

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo: Aqua, Potassium Soap, Alkylpolyglucoside C8-16, Alcohol, Potassium Citrate

Tiheys: (20°C), noin 1.02 g/cm³
pH -arvo: (20°C) ( 5g/l H2O ), noin 8.5 – 9.5

Tuotteen koostumus muuttuu paksummaksi ja sameammaksi 10 astetta alemmissa lämpötiloissa. Tuotteen rakenne palautuu itsekseen ennalleen lämpimässä tai vähän ravistettuna. Ilmiö on sama kuin esimerkiksi oliiviöljyn säilyttämisessä jääkaapissa tai huoneenlämmössä ja johtuu tuotteen korkeasta kasviöljypitoisuudesta.

Sonett-pesuaineet eivät sisällä entsyymejä, petrokemiasta peräisin olevia tensidejä, synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, kirkasteita eikä valkaisua lisääviä aktivaattoreita.

Lisää koriin:


Tämä tuote on tullut valikoimiimme torstai 20 tammikuu, 2011.

IP osoitteesi: 3.80.32.33
Copyright © 2019 Vekaravintti. Powered by Zen Cart