Villavaippahousut lyhyet BI Wool Shorties

€25,00  €15,00
Säästä: 40%

Ihanan väriset Babyidean Wool Shorties -vaippahousut

Nämä pehmeät vaippahousut suojaavat vauvan vaatteita ja merinovilla pitää lapsen ihon kuivana ja lämpimänä. Lämpötila vaipassa pysyy sopivana, koska villa hengittää eikä haudo kuten monet keinokuidut.

Pitävyyden lisäämiseksi housut ovat kaksinkertaista kangasta. Malli on suhteellisen korkea ja resorit ovat taiteltavat, jolloin alle mahtuu isompikin muotoonommeltu sisävaippa ja sama koko sopii pitempään. Saumat on ommeltu litteiksi ja resorit joustavat reilusti, mikä helpottaa pukemista. Vyötäröresorin sisäpuolelle on ommeltu napinläpi, näin hoikkikselle voi helposti itse lisätä vyötärökuminauhan, jos sille on omalla lapsella tarvetta, tai vaikka villisten jäädessä vaippakäytöstä pois.

Anna housujen liota lanoliinissa yön yli ennen ensimmäistä käyttökertaa! Erinomainen kuori ja sopii kaikkien erilaisten vaippojen päälle. Kesällä lyhytlahkeiset housut ovat mukavan vilpoiset ja hengittävät.

Villakuorta hoidetaan tuulettamalla. Villa on helppohoitoisin kuorimateriaali mitä tiedän, käyttöjen välillä kuori vain tuuletetaan. Mikäli kuori tahraantuu, tulee tahrat kuitenkin heti pestä pois.

Pesua ja lanoliinikylvetystä kuori vaatii n. 2-8 viikon välein käyttötiheydestä riippuen. Villakuoren voit pestä joko koneessa tai käsin, lämpötila n. 30°C. Käytä pesussa vain villalle soveltuvia pesuaineita. Konepesun jälkeen suosittelen housuille pitkää lanoliinikylpyä 6-12h.

HUOM! Värjätyt villahousut voivat päästää väriä niin pesun kuin lanoliinikylvyn aikana.

Materiaalina vaippahousuissa on pehmeä 100% merinovilla

Väreinä löytyy turkoosi ja oranssi, versonvihreä, vadelmanpunainen, suklaanruskea ja pinkki.Ole ystävällinen ja laita muutama väriehto!Kokoina löytyy XS,S (n.0-6kk), M (n.6-12kk)(taivaan sininen,ruskea, tumman sininen,oranssi,vihreä), L (n.12-18kk) ja XL (18-24kk). Laita muutama värivaihtoehto,Kiitos!


Lisää koriin:


Valitse:Tämä tuote on tullut valikoimiimme sunnuntai 20 tammikuu, 2008.

IP osoitteesi: 34.204.176.189
Copyright © 2019 Vekaravintti. Powered by Zen Cart