Sophie LA Girafe kirahvi purulelu 0kk+

€25,00  €17,50
Säästä: 30%

Sophie kirahvi


Sophie on ihanaa seuraa vastasyntyneelle ja se aktivoi vauvasi kaikkia aisteja jo kolmen kuukauden iästä alkaen.

Sophie the giraffe voitti yhden Britannian arvostetuimman vauvapalkinnon, “Mother and Baby GOLD award for Best Toy 6-12 months” eli parhaan 6-12 kuukautisen lapsen lelun palkinnon

Valmistettu Ranskassa

NÄKÖ: Jo pieni vauva erottaa Sophien värityksen kontrastit (silmät, läiskät). Lelusta tulee nopeasti tuttu, mikä vahvistaa vauvan turvallisuuden tunnetta.

MAKU: 100 % luonnonkumia, pehmeä, tunnistettava ja turvallinen. Lievittää hampaiden puhkeamisen aiheuttamaa ikenien kutinaa

KUULO: Sophien heleä vinkaisu hauskuttaa vauvaa. Myöhemmin vauva oppii puristamisen ja vinkaisun avulla syyn ja seurauksen yhteyden.

HAJU: Lapsi tunnistaa luonnonkumin uniikin tuoksun nopeasti. Lapsi tunnistaa Sophien nopeasti muiden lelujensa joukosta, mikä vahvistaa vauvan turvallisuuden tunnetta.

TUNTO: Sophie on sopivan kokoinen ja kevyt käsitellä.

Sophien raajoihin (jalat, kaula, korvat ja sarvet) on helppo tarttua. Luonnonkumi tuntuu miellyttävän pehmeältä lapsen kädessä, sen on pehmeä kuin äidin iho.

 • Korkeus 18 cm
 • Pakattu kauniiseen lahjapakkaukseen, jossa on mukana kortti vauvan tietoja ja valokuvaa varten


 • HUOM! Älä keitä tai steriloi. Puhdista tarvittaessa puhtaalla, kostealla rievulla. Älä upota veteen, sillä se voi pilata lelun vinkuäänen.

  KÄYTTÖVINKKI Myös taapero ja leikki-ikäiset rakastavat leikkiä mielikuvitusleikkejä Sophien kanssa. Hän voi myös opetella laittamaan Sophien seisomaan! Sophie the Giraffen suomalaiset kotisivut: www.sophiethegiraffe.fi

  ranskalainen vulli on vuonna 1946 toimintansa aloittanut lastentarvikkeiden ja -lelujen valmistaja, joka on tunnettu muun muassa luonnonkumin ja muovin erityisistä muokkaamisprosesseista. ylpeydenaihe on myös se, että 65% yrityksen tuotannosta valmistuu tänäkin päivänä yrityksen omassa tehtaassa ranskan Rumillyssa, Haute Savoien maakunnassa.  ekologisuus ja luonnon kunnioittaminen ovat vullille tärkeitä teemoja. se näkyy sophien ohella klorofil-lelulinjassa. klorofil-lelut, muun muassa taikapuu, ovat opettaneet lapsille yli 25 vuotta luonnon ja perheen tärkeydestä, vaihtoehtoisista energianlähteistä ja planeettamme suojelemisesta.

  Lapset rakastavat vullin tuotteita, joita myydään yli 35:ssä maassa, nyt myös suomessa.

  Alkuperäinen ja 100% luonnollinen vauvojen lelu.

  VULLI YRITYKSENÄ Ranskalainen Vulli tunnetaan maailmalla korkealaatuisten lastentarvikkeiden ja –lelujen valmistajana, jonka tuotevalikoima kattaa vauvan ja taaperon tarpeet päivän jokaisena hetkenä, lapsen kaikissa kehitysvaiheissa. Vullin tuotteita on ollut saatavilla vuodesta 1946 asti. Tunnetuin lelu on vuonna 1961 lanseerattu Sophie the Giraffe, joka on riemastuttanut yli 30 miljoonaa lasta! Sitä myytiin viime vuonna pelkästään Ranskassa noin 800 000 kappaletta, mikä vastaa syntyneiden lasten määrää.

  Lisää koriin:


  Tämä tuote on tullut valikoimiimme torstai 11 elokuu, 2011.

  IP osoitteesi: 35.175.200.4
  Copyright © 2019 Vekaravintti. Powered by Zen Cart