Carriwell Seamless Nursing Bra -Luukkuliivit

€33,00

Kuvittele liivit, jotka täyttävät kaikki tarpeesi – mukavat, tukevat, tyylikkäät, laadukkaat, istuvat ja päälle päätteeksi toimivat ja kätevät. Nämä ovat kaikki tärkeitä ominaisuuksia, jotka tekevät eron hyvien ja erinomaisten imetysliivien välillä. * Ei ärsyttäviä saumoja tai jäykkiä kaaritukia * Soveltuu sekä päivittäiseen käyttöön, että yöliiveiksi * Yksinkertainen yhdellä kädellä avattava klipsi helppoon imettämiseen * Mukana myös jatkopala, joka lisää säätömahdollisuuksia * Takana kolmet hakaset lisäämässä mukavuutta ja liivien tukevuutta * Imetysneuvojat suosittelevat erityisesti pehmeäkuppisia imetysliivejä * Saumaton leveä alareuna korvaa kaarituet antamalla ylimääräistä tukea ja kohottamalla rintoja
* Sileä ja huomaamaton liivi sopii täydellisesti t-paidan alle Näiden todella mukavien luukkuliivien kupit elävät äidin rintojen kokomuutosten mukana: raskausajan alusta imetysajan loppuun, aamun täysistä rinnoista illan tisukkoihin rintoihin.
Silkkisen pehmeä hengittävä mikrokuitu mukautuu muuttuvaan kehoosi. Ihokontakti äidin ja vauvan välillä maksimoidaan imetyksen aikana ainutlaatuisella kuppimallilla, jonka ansiosta rintasi tulee kokonaan esiin, kun päällimmäinen kuppi avataan mahdollistamaan täysi ihokontakti, mikä tekee imetyskokemuksestasi entistäkin mukavamman!
Suunnittelussa on otettu huomioon, että naisten rinnat voivat suurentua jopa kaksi kuppikokoa imetyksen alkaessa, ja on aivan välttämätöntä, etteivät maitorauhaset tukkeudu raskauden tai imetyksen aikana.
Imetysliivien yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on niiden joustavuus. Perinteiset liivit eivät pysty ”venymään” ja jälleen palautumaan, mutta Carriwellin liivit joustavat säilyttäen kuitenkin tukensa rinnoille. Liivien tulee kyetä mukautumaan ja tukemaan isompia, maidon täyttämiä rintoja.
Materiaali: 91% Polyamidia, 9% elastaania.

Värivalikoimassa on valkoinen ja musta. Alla kokotaulukko helpottamaan liivien valintaa. Koot S,M, L ja XL.Lisää koriin:


Valitse:Tämä tuote on tullut valikoimiimme maanantai 21 tammikuu, 2008.

IP osoitteesi: 54.82.99.169
Copyright © 2019 Vekaravintti. Powered by Zen Cart